Greta's Guld & Sølv

 Quick Access

SERVICES

Generel information - Huller i ørerne

1. Gravering

Vi graverer deres varer. Det koster 12 kr. pr. bogstav/tal. Vi sender tirsdag og har varerne igen fredag efter kl 15:00.

2. Reparation af smykker

Vi reparerer deres smykker. Få et uforpligtende tilbud først.

3. Reparation af ure

Vi reparerer deres ure. Få et uforpligtende tilbud først.

4. Huller i ørerne

Det koster som udgangspunkt 349,-inklusiv renseservietter fra Blomdahl, at få lavet huller i ørerne.

Skal du kun have lavet et enkelt hul i øret, koster der 150,- uden renseservietter fra Blomdahl.

Renseservietter koster 50,- pr. pakke.

OBS: Vi laver begge huller på en gang på børn.

1. Hvem er Blomdahl?

Blomdahl har udviklet metoder og smykker til medicinsk piercing siden 1985. Til øre, næse og navle. Vi ved, at du vil anvende smykker til at udtrykke din personlighed og for at pynte dig, uanset om du er 7, 15 eller 45 år. Vores opgave er at sørge for, at du kan gøre dette på en sikker måde, uden risiko for hud og helbred. Derfor vægter vi altid de medicinske aspekter højest.

2. Sterile engangsprodukter

Steder, hvor du vil have lavet hul, markeres, og huden rengøres grundigt. Piercingen sker med et sterilt smykke, som sidder i en steril engangskassette. De dele, som kommer i kontakt med dig, kommer direkte ud af den sterile indpakning, uden at blive berørt af andre.

3. Med hospitalsverdenen som forbillede

Vores medicinske piercing bygge udelukkende på moderne såkaldt aseptisk teknik fra hospitalsverdenen. Det betyder, at alle vores produkter og metoder er udviklet med henblik på at undgå spredning af infektioner i forbindelse med piercing. Infektioner, som vi specielt ønsker at undgå, er dem, som forårsages af baktierier, fx MRSA og blodvirus, fx Hepatit B.

4. Har du ingen kontaktallergier?

Skønt. Så kan vi hjælpe dig med at undgå at få dem i fremtiden. Allergier kan udvikles når som helst gennem hele livet, og en piercing gør dig mere sårbar overfor materialer som nikkel, palladium, guld, kobolt m.v. Det er derfor, Blomdahl er så grundige med kun at anvende de allermest sikre materialer.

5. Gode materialer

Vores piercingsmykker til øre, næse og navle er udviklet i samråd med hudlæger og passer til alle. Selv dig der allerede er allergisk. Du vælger mellem nøje udvalgt plast og titan af rene medicinske kvaliteter. Yderbelægningen lægger vi kun på de dele af smykket, som ikke kommer i kontakt med din hud.

6. Gør det ondt?

Nej. Ja. Lidt, måske. Alle oplever en piercing forskelligt. Nogle siger, at det brændet en lille smule. Andre synes knapt nok, det mærkes som et myggestik. Lige efter hullet er lavet, kan det føles en smule varmt og ømt, men det går hurtigt over igen.

7. Hurtigt og sikkert

Med Blomdahl går selve piercingen meget hurtigt. Meget hurtigere en fx en blodprøve. Vores specialdesignede smykker til medicinsk piercing i øre, næse og navle er spidse og stærke, for at de skånsomt og sikker skal gå gennem huden.

8. Dobbelthul - Det bedste for børnene

Har du et barn, som gerne vil have huller i ørerne? Selv når barnet har set frem til den store længe, hænder det, at det fortryder efter det første hul. Derfor har Blomdahl udviklet medicinsk dobbelthul. Dette betyder, at begge huller laves på én gang. Det går hurtigere, føles mere trygt og er mere skånsomt for barnet.

9. Hold det rent og tørt

Rengør hullet grundigt to gange om dagen med vand og sæbe eller med vores rengøringsservietter, Piercing Aftercare. Tør efter med rene vatrondeller eller lign. Du skal ikke røre ved smykket eller hullet, mens det heler. Vær også forsigtig med hårspray, tøj og andet, som kan irritere det nylavede hul.

10. Hold hullet luftigt

En forudsætning for at holde hullet rent og tørt er, at der er tørt og luftigt rundt om hullet. Derfor har Blomdahl specialdesignede piercingsmykker til øre, næse og navle. Fx sidder låsen på smykket til ørepiercing altid længst ude på stiften, så der altid kan komme luft til såret.

Du får udleveret udførlige, skriftlige plejeråd, når du får lavet hul.

11. Sådan gør du i løbet af det første år

Efter helingsperioden kan du tage piercingsmykket ud og sætte andre smykker i. Men det tager op til et helt år, inden hullet er helet hel. Indtil da bør du være ekstra forsigtigt.

12. Vær forsigtig når du skifter smykker

Huden som dannes i hullet er tynd og skrøbelig. Derfor har Blomdahl lidt tykkere stift på alle øre- og næsepiercingsmykker. Hullet bliver derved lidt større og skades defor ikke så let, når du skifter smykke eftefølgende. Hvis du får lavet hul i navlen med Blomdahl, kan du udskifte smykkedelen allerede efter få uger. Da du ikke tager selve staven ud, risikere du ikke at skade det nylavede hul.

13. Anvend skånsomme smykker

Risikoen for allergi er størst i løber af det første år. Drefor er det ekstra vigtigt at børe hudvenlige smykker. Blomdahl har i samråd med hudlæger udviklet bevist hudvenlige smykker til dig, som allerede har huller i ører, næse eller navle.

14. Uddannelse

Alle der udfører arbejde med at få lavet hul i ørerne er uddannet og begge huller kan blive skudt i på en gang. Uddannelsesbeviser hænger i butikken.

  • Over 1000 produkter

    Vi har helt sikkert også det du leder efter

  • Vi sender hver dag

    Leveringstid 1-5 hverdage.

  • Sikkert sted at handle

    E-mærket er din garanti for at dette er et sikkert sted at handle

 
Du kan kontakte vores kundeservice hele døgnet på mail Her
Modtag vores nyhedsbrev
Mød os på de sociale medier